fbpx

YouPlay is de video, gaming en video gaming zone van Made In Asia!

De volgende editie van de beurs MADE IN ASIA in 2019 zal dus drie volledige dagen duren en nog groter zijn en net zoals vorig jaar, zal de beurs YOUPLAY ! samen doorgaan (de beurs rond gaming, video en spellen): twee beurzen dus voor de prijs van één!


MIA-ticket geeft je ook gratis en onbeperkt toegang tot een nieuwe beurs over (video)games: YOUPLAY ! Dit nieuwe (gratis) onderdeel van de MIA-beurs verzamelt alle actoren uit de gamingwereld. Je zal er je favoriete games kunnen kopen, de grootste kampioenen van de esport kunnen bewonderen, met je vrienden de laatste en boeiendste gezelschapsspelen kunnen uittesten, je ontspannen met levensgrote spelletjes en je favoriete Youtubers ontmoeten uit de gaming-, de wetenschaps- en de humoristische wereld.

Uitgevers aanwezig op YOUPLAY! 2016, 2017 & 2018  :


Kortom, of het nu op Made in Asia of op YOU PLAY ! is, je vindt sowieso heel veel sfeer, fun, ontspanning, ontmoetingen en onvergetelijke momenten op beide beurzen ! Het hele team van MADE IN ASIA en YOUPLAY ! verwelkomen je graag op 8 tot 10 maart 2019 in Brussels Expo voor een waanzinnig weekend !