MADE IN ASIA komt terug en breidt uit met YOUPLAY!

De 9de editie van de beurs MADE IN ASIA in 2017 zal dus drie volledige dagen duren en nog groter zijn (6 hallen ipv 5) en net zoals vorig jaar, zal de beurs YOUPLAY ! samen doorgaan (de beurs rond gaming, video en spellen): twee beurzen dus voor de prijs van één!

plan_nl

MIA-ticket geeft je ook gratis en onbeperkt toegang tot een nieuwe beurs over (video)games: YOUPLAY ! Dit nieuwe (gratis) onderdeel van de MIA-beurs verzamelt alle actoren uit de gamingwereld in 2 volledige hallen met een totale oppervlakte van 20.000m2. Je zal er je favoriete games kunnen kopen, de grootste kampioenen van de E-sport kunnen bewonderen, met je vrienden de laatste en boeiendste gezelschapsspelen kunnen uittesten op de stand van Asmodee, je ontspannen met levensgrote spelletjes en je favoriete Youtubers ontmoeten uit de gaming-, de wetenschaps- en de humoristische wereld.

youplay_editeur_nl

Kortom, of het nu op Made in Asia of op YOU PLAY ! is, je vindt sowieso heel veel sfeer, fun, ontspanning, ontmoetingen en onvergetelijke momenten op beide beurzen ! Het hele team van MADE IN ASIA en YOUPLAY ! verwelkomen je graag op 3 tot 5 maart 2017 in Brussels Expo voor een waanzinnig weekend !

Check Also

POKÉMON kaarten: initiaties, ruilbeurs en grote toernooien

Ben je fan van het Pokémon kaartspel? Mis dan zeker de grote Pokémon stand niet …

FR – NL

Français
Nederlands