Win 2×2 vliegtickets naar JAPAN !

Win 4 vliegtuigtickets naar Japan dankzij MADE IN ASIA en de Japanse 5 sterren vliegtuigmaatschappij ANA! Hoe kan je een van de 4 vliegtuigtickets winnen? Er zijn 2 mogelijkheden:

Like, share en schrijf een comment bij deze Facebook-post (klik hier). Er wordt één persoon geloot op donderdag 2 maart om 21u (net voor de beurs MADE IN ASIA). De gelukkige winnaar ontvangt een heen-en weerticket naar Japan in ECONOMY class.

Het volstaat om een ticket voor de beurs Made in Asia te kopen in VOORVERKOOP en deel te nemen aan de volgende wedstrijd : http://madeinasia.be/nl/ana/.

De deelnemer die de 2 vragen correct beantwoordt én het dichtst bij het antwoord op de schiftingsvraag zit, wint TWEE economy class VLIEGTICKETS naar JAPAN. De wedstrijd eindigt op maandag 6 maart om 20u. De winnaars worden op 7 maart om 20u bekend gemaakt!

Opgelet: Heb je een ticket voor één dag? Dan mag je maar één keer deelnemen. Heb je een ticket voor de 3 dagen? Dan mag je 3 keer deelnemen (één keer voor vrijdag, één keer voor zaterdag en één keer voor zondag).

Check Also

POKÉMON kaarten: initiaties, ruilbeurs en grote toernooien

Ben je fan van het Pokémon kaartspel? Mis dan zeker de grote Pokémon stand niet …

FR – NL

Français
Nederlands