fbpx

PERSACCREDITATIE

Journalisten kunnen de beurs bezoeken op eenvoudig vertoon van hun perskaart.  Er zijn geen accreditaties, VIP-passen of fast lanes met voordelen ten opzichte van het publiek. Wenst u de beurs te bezoeken als blogger, Youtuber, of fotograaf, dan kan u onderstaand formulier invullen en dan bekijken wij uw aanvraag.  

  • Opgelet, de persaccreditaties geeft u geen enkel extra recht ten opzichte van de bezoekers. De persaccreditatie geeft u dezelfde toegang tot de beurs als de bezoekers. De accreditatie geeft u geen recht om voor te steken bij wachtrijen, geeft u geen vrije doorgang en geen enkel ander voordeel.
  • Ben je in het bezit van een perskaart ? Gelieve deze dan aan de ingang te tonen. De kaart geeft je toegang tot alle grote publieksbeurzen in België. MIA is daar geen uitzondering op.
  • Opgelet, de persaccreditaties geeft u in geen enkel geval recht op bevoorrechte toegang tot de genodigden van MIA en YOUPLAY! Elke aanvraag voor een interview met een van de gasten van MIA en YOUPLAY! dient eerst goedgekeurd te worden door onze organisatie (zie formulier).
  • Opgelet, de persaccreditaties voor mensen die geen perskaart hebben, zijn beperkt. We kunnen jammer genoeg niet elke blogger, youtuber of fotograaf op MIA+YOUPLAY! uitnodigen.
  • Ben je niet in het bezit van een geldige perskaart? Gelieve onderstaande informatie dan goed te lezen en onderstaand vragenformulier in te vullen om eventueel een uitnodiging te ontvangen. We geven een beperkt aantal uitnodigingen weg aan verschillende media.
Een moment geduld aub.