Nieuw op MIA 2017 & World Cosplay Summit

Na de beurs RETRO MIA, neem zeker ook al nota van de data van de grote MADE IN ASIA 2017 in Brussels Expo, op 3, 4 en 5 maart 2017!

De 9de editie van de beurs MADE IN ASIA in 2017 zal dus drie volledige dagen duren en nog groter zijn (6 hallen ipv 5) en net zoals vorig jaar, zal de beurs YOUPLAY ! samen doorgaan (de beurs rond gaming, video en spellen): twee beurzen dus voor de prijs van één!

MIA 2017 zal voor de eerste keer de prestigieuze selectie verwelkomen voor de World Cosplay Summit (WCS voor de bekenden). Deze WCS is een grote jaarlijkse Japanse bijeenkomst waar alle cosplayers vanuit de hele wereld samenkomen voor de grootste cosplay wedstrijd ooit gezien, op een uitzonderlijk hoog niveau. Jullie zullen dus jullie kans kunnen wagen om België te vertegenwoordigen tijdens de WCS 2017 door deel te nemen aan de Belgische selectie die doorgaat tijdens MIA 2017.

Alle informatie, data, voorwaarden en inschrijvingen voor deze WCS 2017 zullen eind November 2016 op de website van MIA te vinden zijn. (na Retro MIA).

Ondertussen kunnen jullie wel de info volgen over de wedstrijd via volgende links :

Check Also

POKÉMON kaarten: initiaties, ruilbeurs en grote toernooien

Ben je fan van het Pokémon kaartspel? Mis dan zeker de grote Pokémon stand niet …

FR – NL

Français
Nederlands