Exclusieve projectie van de virtuele popster IA in het Akasaka Blitz

Mis zeker de projectie niet van de avant-première in België van de eerste live show van IA in het AKASAKA BLITZ!

IA is een virtuele popster die behoort tot het VOCALOID™3 project met IA -ARIA ON THE PLANETES- en IA ROCKS -ARIA ON THE PLANETES-. Beide kwamen op de eerste plaats te staan op Amazon Japan Music Software. De video’s van IA werden al door meer dan 10 miljoen mensen bekeken.

IA zingt de officiële generiek van de Super GT, de meest bekeken racewedstrijd in Japan. Ze is ook de zangeres van KAGEROU PROJECT en van het nummer Otsukimi Recital, dat voorkomt in de  anime MEKAKUCITY ACTORS. Daarnaast werd IA ook geselecteerd om deel te nemen aan de CD die verkocht wordt met het laatste deel van de manga Neon Genesis EVANGELION. Tot slot heeft IA/VT -COLORFUL- for PlayStation® Vita de tweede plaats gehaald voor meest verkochte games toen het uitkwam.

IA geeft haar eerst grote solo optreden in Japan, IA First Live Concert in JAPAN -PARTY A GO-GO-, in het AKASAKA BLITZ. Kom dit eerste, onvergetelijke concert meemaken tijdens MADE IN ASIA!

Daarnaast kan je, op de stand van 1STPLACE (Hal 4), goodies/dvd’s kopen van IA, deelnemen aan VOCALOID workshops en op de foto gaan met IA en andere personages van Kangerou Project!

  • Projectie:
  • Goodies & Signeersessies:
Groot MADE IN ASIA podium – Patio (vie Programma en Beursplan)

  • Vrijdag 3 maart om 19.30u
  • Zaterdag 4 maart om 11u15
  • Zondag 5 maart om 17.15u
Op de stand VOXWAVE – HAL 4 (vie Programma en Beursplan)
Website 1st PLACE Programma MIA TICKETS MIA

Check Also

Mangaka TAKAHIRO OBA (Sky-High Survival) komt signeren op MIA!

De talentvolle mangaka TAKAHIRO OBA komt voor het eerst naar Brussel! Hij is de illustrator …

FR – NL

Français
Nederlands