fbpx

Win 2×2 vliegtickets naar JAPAN !

Win 4 vliegtuigtickets naar Japan dankzij Made In Asia en de Japanse 5 sterren vliegtuigmaatschappij ANA! Hoe kan je een van de 4 vliegtuigtickets winnen? Er zijn 2 mogelijkheden:

Schijf een comment bij deze Facebook-post (klik hier). Er wordt één persoon geloot op 11 maart  (net na de beurs Made In Asia). De gelukkige winnaar ontvangt een heen-en weerticket naar Japan in Economy class (Taxes en andere heffingen (exclusief ticketprijs) worden doorberekend aan de passagier).

Het volstaat om een ticket voor de beurs Made in Asia te kopen in voorverkoop ( click hier)  en deel te nemen aan de volgende wedstrijd :

Een moment geduld aub.

De deelnemer die de 2 vragen correct beantwoordt én het dichtst bij het antwoord op de schiftingsvraag zit, wint 2 economy class vliegtickets  naar Japan (Taxes en andere heffingen (exclusief ticketprijs) worden doorberekend aan de passagier). De wedstrijd eindigt op maandag 11 maart om 23u59. De winnaars worden bekend na MIA !

Opgelet: Heb je een ticket voor één dag? Dan mag je maar één keer deelnemen. Heb je een ticket voor de 3 dagen? Dan mag je 3 keer deelnemen (één keer voor vrijdag, één keer voor zaterdag en één keer voor zondag).

Check Also

Demo’s en initiaties voor Japanse manga-maquettes op de stand van Mokei Senshi

Android 18 van Dragon Ball Z, Japanse monumenten, de boot van One Piece,… De prachtige …