Win 2×2 vliegtickets naar JAPAN !

Win 4 vliegtuigtickets naar Japan dankzij MADE IN ASIA en de Japanse 5 sterren vliegtuigmaatschappij ANA! Hoe kan je een van de 4 vliegtuigtickets winnen? Er zijn 2 mogelijkheden:

Like, share en schrijf een comment bij deze Facebook-post (klik hier). Er wordt één persoon geloot op donderdag 2 maart om 21u (net voor de beurs MADE IN ASIA). De gelukkige winnaar ontvangt een heen-en weerticket naar Japan in ECONOMY class.

Het volstaat om een ticket voor de beurs Made in Asia te kopen in VOORVERKOOP en deel te nemen aan de volgende wedstrijd : http://madeinasia.be/nl/ana/.

De deelnemer die de 2 vragen correct beantwoordt én het dichtst bij het antwoord op de schiftingsvraag zit, wint TWEE economy class VLIEGTICKETS naar JAPAN. De wedstrijd eindigt op maandag 6 maart om 20u. De winnaars worden op 7 maart om 20u bekend gemaakt!

Opgelet: Heb je een ticket voor één dag? Dan mag je maar één keer deelnemen. Heb je een ticket voor de 3 dagen? Dan mag je 3 keer deelnemen (één keer voor vrijdag, één keer voor zaterdag en één keer voor zondag).

Check Also

TWIN COSPLAY komt naar MADE IN ASIA 2017

We hebben de eer en het genoegen om het bekende Mexicaanse duo TWIN COSPLAY te …

FR – NL

Français
Nederlands